Over ons

Over Ons

Electric Light Sound is een jong Dilbeeks bedrijf gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van licht, geluid en video.
Wij hebben de juiste apparatuur en oplossingen voor oa. de horeca, discotheken, DJ’s, scouts, chiro, bands, theaters, muzikanten, scholen en het bedrijfsleven. Merken zoals dB Technologies, Electro Voice, Midas, Soundcraft, Pioneer, Rodec, Denon, ... zijn ons zeker niet vreemd. Heeft u specifieke eisen naar een bepaald merk, dan is dit zeker geen probleem voor ons.

Klantvriendelijkheid dragen wij hoog in het vaandel, samen met u gaan wij op zoek naar het perfecte totaalconcept. Zo kunnen wij ook zorgen voor een DJ en/of de bediening van het gehuurde materiaal. Om het feest helemaal af te maken, kunt u bij ons ook terecht voor partyartikelen, audiovisueel materiaal en generatoren.

U kunt het bestelde materiaal zelf komen afhalen of u heeft de mogelijkheid om uw bestelling door ons te laten leveren.

Naast onze licht- en geluidsactiviteiten kan u op ons ook beroep doen voor het ontwikkelen van uw website. Dit wil zeggen dat wij voor uw evenement of bedrijf een passende website op maat kunnen maken voor het promoten van uw eigen activiteiten.

Oplossingsgericht denken, service en advies is onze passie! Wij staan u graag met raad en daad bij.

Geeft u dus een feest en wenst u het totaalconcept dan is Electric Light Sound zeker de oplossing voor u.

stage e.l.s. fuif

© 2016 All rights reserved | Electric Light Sound | Conditions